WORK           ABOUT         AWARDS         


La cuina de l’Isma

TV3
2006/2007"La cuina de l'Isma" és un magazín diari per fer venir gana abans de sopar. Amb productes saludables i variats, la recepta de cada programa inclou procediments útils i didàctics per poder gaudir de la cuina i no haver-la de patir. Una guia diària que ens aporta diversitat, frescor i agilitat en l'única activitat que tots fem, almenys, 3 cops al dia.
A banda de les receptes, el nou programa de l'Isma Prados inclou altres espais on es proposen accions concretes per millorar la compra, la conservació a casa, el tractament de les deixalles, l'aprofitament de les sobres, l'ús correcte dels estris...
Al programa també us ho passareu bé amb els reportatges de la Flora Saura , encarregada de les seccions "Altres cuines", on coneixerem què s'hi cou als fogons de fora de casa, i "Treball de camp", un espai per aprendre a fer receptes fàcils amb l'assessorament de professionals. Ens informarem de les últimes novetats en llibres de cuina i en pàgines web que ens puguin ser d'interès per aprofundir en el tema que ens interessa.

Direcció i realització: Uri Garcia
Un programa de TVC i La Productora
Web del programa

EQUIP:


IDEA I PRESENTACIÓ: Isma Prados
DIRECTOR i REALITZADOR: Uri García
PRODUCTOR EXECUTIU: Raimon Masllorens
CAP DE PRODUCCIÓ: Carles Gañarul
COORDINADOR DE PRODUCCIÓ: Miguel Ibáñez


Un programa de TVC i La Productora
                                            Twitter, Instagram, Linkedin