WORK           ABOUT         AWARDS         La Ciutat de la Justícia

Sense Ficció

TV3
2011La Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet del Llobregat es va inaugurar el 2 de maig de 2009 i aplega bona part dels jutjats que, des de sempre, havien estat disseminats per diferents edificis del centre de Barcelona.
Aquest documental fa una immersió en la vida de la Ciutat i, a partir de petites històries entrellaçades, de vivències i dels seus protagonistes, mostra la complexitat del funcionament judicial i quins canvis ha comportat la nova infraestructura.
L’objectiu del documental La Ciutat de la Justícia és que l’espectador conegui què hi ha dins d’aquells murs de formigó sense haver-hi d’entrar, ja que les prop de 10.000 persones que hi entren cada dia hi van amb algun problema per resoldre.

La Ciutat de la Justícia de Barcelona y Hospitalet de Llobregat se inauguró el día 2 de mayo de 2009 y agrupa gran parte de los juzgados que desde siempre habían estado repartidos en varios edificios de Barcelona.
Este documental hace una inmersión en la vida de la Ciutat y, a partir de pequeñas historias entrelazadas, de las vivencias yexperiencias de sus protagonistas, muestra la complejidad del funcionamiento judicial y qué cambios ha comportado la nueva infraestructura.
El objetivo del documental La Ciutat de la Justícia es que el espectador conozca qué ocurre dentro de esos muros de hormigón sin tener que entrar en ellos, ya que los cerca de 10.000 usuarios que cada día van allí lo hacen para resolver algún problema.


Direcció i guió: Natàlia Centelles, Uri Garcia
Producció Media3.14

EQUIP

Direcció i guió: Natàlia Centelles, Uri Garcia
Imatge i muntatge: Francesc Peris
Producció : Anna Salvany
So directe: Francesc Canals, Joan Escriu
Mescla de so: Carles Mir
Muntatge addicional i correcció de color: Pepe Rodríguez
Grafisme: Asier Lasa
Coordinació tècnica: Lluís López
Auxiliar de redacció: Arola Vázquez
Producció executiva TVC: Muntsa Tarrés
Direcció executiva TVC: Joan Salvat
Direcció de producció: Rita Pujals
Producció executiva: Joan Úbeda

Una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboración de Media 3.14
Copyright Televisió de Catalunya 2011.

Blog de Sense ficció

Crítica Avui.cat
                                            Twitter, Instagram, Linkedin